WhatsApp Chatsessies

Op woensdag 20 september a.s. organiseert de BABF voor haar leden een speciale WhatsApp chatsessie 'Beloonrede'

 

Het is alweer even geleden dat de verkiezingen zijn gehouden en er is nog geen nieuwe regering geformeerd. Terwijl de formatiegesprekken nog in volle gang zijn, heeft het demissionaire kabinet de begroting voor 2018 moeten vaststellen. Deze begroting zal gebaseerd zijn op de afspraken die ooit door het huidige kabinet gemaakt zijn. Nu de economie steeds meer op stoom komt, is de vraag in hoeverre de nieuwe begroting zal aansluiten bij de het economisch vooruitzicht. De lonen van de leraren en van defensie zijn een heet hangijzer in de formatie. De huidige regeringspartij PvdA wil die lonen zien stijgen en heeft dat bij de formatiepartijen aangekaart. Het leek zelfs even voor een kabinetscrisis te zorgen tussen VVD en PvdA. Uiteindelijk is deze crisis bezworen en wordt de eis van de PvdA meegenomen in de formatieonderhandelingen.
 
Welke verwachtingen heeft u van de plannen voor 2018? Hoe ziet u de loonontwikkelingen op de korte- en middellange termijn? Zijn loonverhogingen hét aangewezen middel om de problemen in het onderwijs en op ander plekken op de arbeidsmarkt aan te pakken?

Graag nodigen wij u uit om met elkaar hierover van gedachten te wisselen tijdens een WhatsApp chatsessie op woensdag 20 september a.s.

Net als vorig jaar gaan BABF-leden de discussie aan over de impact, op het eigen vakgebied, van de in de Troonrede aangekondigde maatregelen; de Beloonrede

Onder leiding van Hans van der Spek zal de WhatsApp chatsessie tussen 20:00-21:00 uur plaatsvinden. Meedoen is heel eenvoudig. Meld u via onderstaande button aan en zorg dat u WhatsApp op uw smartphone heeft.

 

 


Op donderdag 19 januari organiseert de BABF voor haar leden een speciale WhatsApp chatsessie met als titel de ‘Invloeden van zelfsturing op beloningsbeleid’

 

Waar organisaties zelfsturende teams formeren, krijgen andere aspecten zoals teamprestatie, toegevoegde waarde en collegialiteit meer invloed op het beloningsbeleid.

Onder leiding van Marco Reisinger zal de WhatsApp chatsessie tussen 20:00-21:00 uur plaatsvinden. Meedoen is heel eenvoudig.

 


 

Neem op 17 november deel aan de WhatsApp chatsessie ‘Funktiehuis: De Grote Verbouwing’

 

Onder leiding van Hans Groen zal de WhatsApp chatsessie tussen 20:00-21:00 uur plaatsvinden. Meedoen is heel eenvoudig. Klik hier om u aan te melden.


Neem op 21 september deel aan de WhatsApp chatsessie ‘Beloonrede’

 

Een dag na de troonrede, op woensdag 21 september organiseert de BABF voor haar leden een speciale WhatsApp chatsessie met als titel de ‘Beloonrede’. Welke gevolgen hebben de nieuwe kabinetsplannen voor het bedrijfsleven en dan met name op het gebied van belonen.

 

Onder leiding van Hans van der Spek zal de WhatsApp chatsessie tussen 20:00-21:00 uur plaatsvinden.